Bucurestiul animator

Azi am ajuns haum dupa o vizita de 3 zile in Bucuresti.

Inainte de asta…..am mai ajuns in Bucuresti la intoarcerea dupa o sedere de trei saptamani (parca) in Turcia. Si am plecat din Bucuresti foarte dezamagit si foarte dezgustat.

Ei acuma, dupa trei ani (sau doi?), am vazut cu alti ochi si poate si din alta parte acest Bucuresti, capital de la rumani. Am vizitat mult din centru, pe jos…..cladiri mari si vechi, altele noi da tot mari. Biserici intercalate intre blocuri, case vechi intercalate intre blocuri, blocuri intercalate intre case…..nu neaparat frumos cat curios …si ….altceva.

De stopuri stiam si mai demult ca sunt puse doar orientativ….la trecerile de pietoni cand se facea verde si ma porneam sa trec strada observam cu stupoare ca eram doar eu cu tata pe trotuar….ceilalti trecusera….inainte. Cu toate asta trebuie sa recunosc, niciodata nu mi s-a intamplat sa imi taie vreo masina fata. Adica daca ma aflam pe trecere masinile opreau fara sa incerce vreo manevra de ocolire (cum se intampla foarte des in orasul meu de bastina Cluj) ….poate am avut noroc.

Frig…da a fost frig in Bucuresti…frig si ploios.

In concluzie….un oras animat…….pe mine…m-a (animat)

Am avut noroc, ca am interactionat foarte putin cu bucuresteni…si acuma daca stau sa ma gandesc, nu cred ca Bucurestiul m-a dezgustat in trecut ci bucurestenii. Mai multe nu zic…acuma.

 

gata pe tema asta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: