Actiune si Reactiune (3)

….Iata ce face echipa ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS (bucati din mailul primit de mine si de altii in aceeasi situatie ca mine):

„Dragi animatori, care v-ati instruit de-a lungul anilor in cadrul ARES, CRIM, Adventure CAMPS, sau orice combinatie intre acestea.Asa cum va promiteam in perioada cursului (chiar daca pentru unii dintre voi  aceasta s-a intamplat cu mai multi ani in urma), am reusit sa ne autorizam  ca Centru de Evaluare pentru meseria „animator centre de  vacanta”.
Pentru voi, aceasta inseamna ca puteti obtine acum Certificat de Competente
Profesionale in meseria de „animator centre de vacanta” cu antet-ul CNFPA
(Centrul National de Formare Profesionala a Adultilor) si  recunoscute  oficial de catre orice angajator in domeniu din Romania.
Deoarece voi ati fost instruiti de echipa noastra, puteti beneficia de o  procedura simplificata de testare in vederea certificarii  si de un pret absolut special pentru obtinerea acestei diplome.
Pretul pentru evaluarea competentelor dvs este: 200 lei”

Ce inseamna acest mail:

1. Mie nu mi s-a promis niciodata ca ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS  se va autoriza ca Centru de Evaluare pentru meseria „animator centre de  vacanta”. Nu cred ca vreodata au facut aceasta promisiune vreunui participant la „cursurile de formare organizate”.

2. Echipa ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS recunoaste ca a mai facut cursuri fara sa dea diploma.

3. De ce ar promite cumva cuiva ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS ca se va autoriza ca Centru de Evaluare pentru meseria „animator centre de  vacanta”?.

4. Echipa  ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS recunoaste ca a gresit fata de mine si nu numai – ma gandesc eu. Altminteri de ce as beneficia eu de o  procedura simplificata de testare in vederea certificarii  si de un pret absolut special pentru obtinerea acestei diplome.

Mrala(3):Lupu-si schimba numele ….da naravu BA

(ARES, CRIM, CRIM Tabere ,Adventure CAMPS, sau orice combinatie intre acestea)

urmeaza raspunsul meu……si incercarea disperata de a da bine a echipei ARES a.k.a CRIM a.k.a CRIM TABERE care acum a devenit Adventure CAMPS……

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: