Despre Burta si Mancare…..sase (da rabar beg)

Logica acestei carti, The Hacker’s Diet,   este una foarte simpla (cateodata ma gandesc daca nu cumva e prea simpla) si suna cam asa……”Omul e ca un sac de cauciuc”…….figura de mai jos ar trebui sa clarifice mai mult aceasta afirmatie……

What goes in…..este de fapt ceea ce mancam, bem iar celelalte doua sunt …..caloriile pe care le transformam in energie iar mai apoi le ardem….respectiv chestiile de care nu mai avem nevoie si le dam afara (nu vreau sa intru in detalii aici).

Stiind asta, filosofic e simplu: atata timp cat ce intra este mai mult decat ce iese (ce ardem si ce aruncam) te ingrasi.

Cand ceea ce intra e mai putin decat ceea ce iese slabesti. De ce slabesti?…..pentru ca teoretic….ceea ce iese ramane constant….iar atunci organismul trebuie sa isi ia aportul de calorii din alta parte…si aceasta alta parte…este chiar rezerva de grasime pe care tot organismul o face…cand bagi in tine prea mult.

Important de retinut e ca manevra asta cu slabitul….nu e o manevra care se face repede….si e o manevra care necesita planificare. Inca nu am terminat partea asta din carte….dar o voi termina si atunci am sa revin….cu noi informatii pe tema asta…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: